Fight till death

Последния ъпдейт на айтем разпределението :)

Go down

Последния ъпдейт на айтем разпределението :)

Post by WaterAngel on Thu May 22, 2014 4:14 am

На 21/22ти Май баха решени следните промени:
Луута от всички енд-гейм по малки инстанции (Epic Istina, Tauti, Epic Octavis, Ekimus, Tiat, Epic Tauti) ще бъде резпределен в 3 категории:
1. Обикновени и евтини итеми (струващи по-малко от 150-200м) ще бъдат редропвани между паритата, които участват във инстанс ръновете.След това партито може да реши помежду си дали ще си продават и разделят дропа или ще го редропват и помежду си итемите които са спечелили след междогруповия редроп.Луута ще се разделя по възможно най честния начин между партитата (От най-скъпия към най-евтиния. също така никое парти неможе да вземе втори итем докато всички партита нямат по 1.В този случай ако има останали итеми, се прави нов рунд на редроп докато не се разпределят всички итеми от тази категория.
2. Средни и скъпи итеми(изключая бос бижута,фрагменти, колани). Това ще рече всички итеми които си заслужава да се продадат, така че всеки от команд канала да вземе ~добра сума пари. (Итеми като specter retributer,specter thrower, може би specter shaper, Amaranthine оръжия, Eternal горнища и долнища).Когато итемите се продадат парите ще бъдат изпратени на парти лидерите Тяхна работа е да разделят парите между парти членовете си!
3. Висок клас дроп (бос бижута, колани, таути фрагменти и тнт.) Тези итеми ще се продават чрез нововъведената точкова система всеки 5ти и 20ти всеки месец (ако има придобит итем)
3.1 Специално изключение прави Таути фрагмента,който ще бъде продаден за adena със отстъпка на клан член, който може и ще го използва за коването на таути оръжие. В добавка на това ще се взема и някаква част от общите му точки във точковата система.Парите които клан члена плати ще бъдат прибавени към Кланския паричен фонд.Ако никож не иска да купи фрагмента, то тогава той ще бъде нормално разпределен чрез точковата система отново само на хора които могат да носят и ще направят оръжие

Паричен фонд.
Както знаете замъка ни в момента е Тъмен(Dark castle), което ще рече че взимаме пари от него. Въпреки че парите не са много (средно 400-500м на седмица), тези пари ще бъдат изхарчени за итеми които по късно ще бъдат разпределени чрез точковата система отново на  5ти и 20ти всеки месец (ако е закупен някакъв итем).
Парите от таути фрагмент (ако има продаден на клан член) ще се прибавят към кланския паричен фонд, което ще рече че те ще бъдат използвани за закопуване на ценни итеми(предимно бос бижута). Все още не сме решили кои и в какъв ред ще се копуват , но вероятно ще отвориме тема за гласуване тук в форума , и ще може да си дадете мнението.

Членове на главния клан
Както по рано се спомена всички членове на главния клан трябва да дават 1 aghation от COC (струващ 12 mysterious токена) всяка седмица и или да го пратят на guBoKote или да го използват когато той е на разположение и може да види че сте го взели и използвали - това ще рече Петък и Събота в прозорец 1 час преди олимпиадата да започне!
ПС. Ако пропускате COC и/или не можете да го направите намерете друг начин да дадетете съответната сума CRP(клан репутация) на същата стойност CRP. За да го направите говорете със guBoKote или мен.

Castle dungeon
За тези които не са разбрали още -> Всеки път като правите castle dungeon всички парти членове трябва да дадат половината от всичките KE(knight epaulete) взети в истанцията на парти лидера. ТОГАВА парти лидера праща мейл на guBoKote със тема "KE castle dungeon" или нещо подобно така че да се разбира какво е. В този случай може и оратното (Ако желаете да запазите КЕ-то трябва тогава да дадете същата сума CRP като стойността на КЕ-то което сте взели. (например чрез COC aghation)

ПС 1 COC aghation mоб = 100 CRP
100 KE = 20 CRP

Точковата система ще започне  да бъде обновявана от 25ти Май. За сега Инстанциите са само споменатите по-горе в темата, но е много вероятно да се добавят още такива които ще започнеме да пробваме и участваме - Beleth, Anakim, Lilith. Това ще бъде решето по-нататък. ЩЕ ВИ ПОМОЛЯ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ СПИСЪКА НА ГЕРОЙТЕ И ДА НАПИШЕТЕ ПОСТ СЪС ВСИЧКИ БОКСОВЕ, КОИТО МОЖЕ ДА ИМАТЕ ВЪВ КЛАНА (СЪОТВЕТНО В ТАБЛИЦАТА) В СЛЕДНАТА ТЕМА :
http://7sins.umbb.net/t25-latest-update-on-the-clan-item-distribution защото със толкова много герой промяната на точките е бая тежичка Smile!

Благодаря за отделеното време да прочетете!

_________________
avatar
WaterAngel
Frintezza
Frintezza

Posts : 104
Points : 1928
Join date : 2014-05-12
Age : 28
Location : Sofia / Bulgaria

Back to top Go down

Re: Последния ъпдейт на айтем разпределението :)

Post by WaterAngel on Sat Jun 28, 2014 2:41 am

Има някой работи от написаните, които са променени, но за сега ме мързи да ги пиша и на български, моля прочетете си английския вариант. Ако пък все пак не можете да разберете >> Тиймспиика...

_________________
avatar
WaterAngel
Frintezza
Frintezza

Posts : 104
Points : 1928
Join date : 2014-05-12
Age : 28
Location : Sofia / Bulgaria

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum